6 spørgsmål til Jacob

Hvorfor er du mødeleder?

“Mødeledelse er et meget givende arbejde. Jeg arbejder primært med forretningsudvikling og ledelse. Når jeg kører fra netværksmøder i VB Plus 2, tager jeg hjem med ny inspiration og fornyet energi.

Jeg tager det til gengæld personligt, når der kan være afbud til møderne, føler et afbud, er at svigte gruppen. Har naturligvis forståelse for at der kan være situationer der påkalder medlemmers opmærksomhed – det at prioritere netværksarbejdet er vigtigt, der er mange der prioritere møderne, og dermed får fuldt udbytte.”

Jacob Mikkelsen

Hvad gør dig til en god mødeleder?

“Jeg syntes, det er vigtigt at huske på mødelederens rolle. Det minder om det at være holdleder på et professionelt sportshold. Du skal sørge for rammerne, du skal holde styr på medlemmerne, og du skal være der, når der er behov – det er jo medlemmernes netværk, ikke mit.”

Hvad er særligt vigtigt, at medlemmerne får ud af møderne?

“Helt afgørende, at medlemmet i sin egen evaluering, kan se ”return on investment” på investeret tid og økonomi.”

Hvordan for du dette frem til møderne?

“Jeg stiller krav, og udfordre vores medlemmer. Stiller også krav til mig selv og selve mødeindholdet skal være inspirerende og fokuseret – hver gang.”

Hvad er den største bedrift, du har som mødeleder?

“Det er rigtig mange. Eksempelvis har et medlem sikret en stor ordre via andet medlems agtpågivenhed. Der var på et netværksmøde en søgning til virksomhed X – der var ingen der på mødet meldte ind, til gengæld var der en i netværket, der havde en fjern relation til vedkommende der blev søgt.

Tilfældigt mødte to af parterne så hinanden over køleren i den lokale SuperBrugsen, hvor netværkskollegaen spurgte den søgte virksomhed, om ikke netværkeren måtte kontakte ham for et møde. Mødet førte så til en meget stor ordre.”

Hvad er særligt ved dine netværksgrupper?

“Vi har en meget velfungerende gruppe, vi har god stemning, og især humor spiller en væsentlig rolle. Vi har lyst til at hjælpe hinanden, og gør en indsats.”

Jacobs gruppe

VB Plus gruppe 2

VB Plus gr. 2

Vi arbejder på at øge kendskabet til hinanden. Vi bliver altså skarpe på vores målgrupper og ved hvad vi hver især skal stå for.
Mødetid: Hver 2. torsdag morgen

Se mere