skab optimale netværksresultater

skab optimale netværksresultater


Få endnu mere ud af dit netværk - Nu

 

I en travl hverdag kræves der en god portion prioritering i forhold til netværk, hvis netværk skal give mening. I dette indlæg hjælper vi dig med at få lavet en netværksplan, der er lige til at gå til, og som skaber overblikket over dine indsatser.

Kender du det, at strategier kan være så overordnede, at de ofte ender på hylden? Årsagen er, at de ikke bliver gjort eksekverbare til hverdagens travlhed og dynamik. Dette indlæg vil hjælpe dig til at lave en netværksstrategi, der er nem at følge – også når det går stærkt.

Det behøver nemlig ikke at være en stor og forkromet plan for at virke. Vi anbefaler, at du afsætter lidt tid en-to gange om året, hvor du former dine netværksmål. Det er vigtigt, at du skriver dem ned.

stil dig selv følgende spørgsmål for at konkretisere din strategi:

 • Ud fra mine overordnede forretningsmål, hvad får jeg så brug for i forhold til netværk i år?
 • Hvilke samarbejdspartnere/kompetencer får jeg brug for?
 • Hvilke kunder/brancher/markeder skal jeg gå efter?
 • Hvem kan hjælpe mig i mit nuværende netværk?
 • Hvor skal jeg befinde mig for at komme i kontakt med de personer, som jeg søger efter?
 • Og hvor jeg skal prioritere ikke at være, fordi det er spild af tid?
 • Hvordan vil jeg bidrage til mit eget netværk?
 • Og hvordan ønsker jeg ikke at bidrage?

 

Stil dig selv følgende spørgsmål for at konkretisere din strategi

 • Ud fra mine overordnede forretningsmål, hvad får jeg så brug for i forhold til netværk i 2021?
 • Hvilke samarbejdspartnere/kompetencer får jeg brug for?
 • Hvilke kunder/brancher/markeder skal jeg gå efter?
 • Hvem kan hjælpe mig i mit nuværende netværk?
 • Hvor skal jeg befinde mig for at komme i kontakt med de personer, som jeg søger efter?
 • Og hvor jeg skal prioritere ikke at være, fordi det er spild af tid?
 • Hvordan vil jeg bidrage til mit eget netværk?
 • Og hvordan ønsker jeg ikke at bidrage?

 

Handlingsplan

Sæt handling bag din strategi, og få ting til at ske. 

Planlæg, hvilke tiltag du skal igangsætte, gerne ned i detaljen, så det er til at gå til. Hvem skal du tale med? (Læs mere her om hvordan du får mere ud af dine kaffemøder).

Plot tiltagene ind i din kalender, ligesom du gør med andre arbejdsopgaver og forpligtelser, og handlingen vil tage form.

 

Med overstående står du endnu stærkere i dine netværksplaner, og det bliver nemmere at sige til og fra – samt vurdere, hvilke tiltag der er bedst for dig og dine mål.

// Team VB Plus

Skal du med som gæst og opleve vores grupper?

Vi er et af de ældste erhvervsnetværk i trekantsområdet, og med godt 180 medlemmer fordelt på syv grupper tror vi på, at vi har en gruppe, der er et match til dig. Vores netværks-dna er funderet i fællesskab, faglig sparring, personlig udvikling og leadgenerering. Hvis det lyder som noget for dig, så er du altid velkommen som gæst.

Skal du med som gæst og opleve vores grupper?

Vi er et af de ældste erhvervsnetværk i trekantsområdet, og med godt 180 medlemmer fordelt på syv grupper tror vi på, at vi har en gruppe, der er et match til dig. Vores netværks-dna er funderet i fællesskab, faglig sparring, personlig udvikling og leadgenerering. Hvis det lyder som noget for dig, så er du altid velkommen som gæst.