inspiration

inspiration

DE 11 BEDSTE NETVÆRKSRÅD

Kom i gang med at netværke, hvis du vil have flere kunder og bedre professionelle relationer. Med 11 år som tovholdere for erhvervsnetværk i Vejle, har vi gennem tiden oparbejdet en solid erfaring med netværk. Her har vi samlet de bedste råd, som vi håber, kan inspirere dig til at styrke dit netværk yderligere.

LÆS MERE

Sådan laver du en elevatortale

Får du svedige håndflader og bævende stemme, når du skal fortælle, hvem du er, og forklare, hvad du laver? Eller er det bare generelt svært for dig at formidle kort og præcist? Hvis ja, så er du bestemt ikke alene. Den glædelige nyhed er, at du kan ændre på det. Vil du vide hvordan?

LÆS MERE

Få endnu mere ud af dine kaffemøder

Kaffemøder kan af og til lidt være lidt af en tidsrøver. Samtidig er kaffemøder afgørende for bedre kundetilgang og samarbejdsaftaler for langt de fleste typer af virksomheder. Her får du en guide til at optimere dem.

LÆS MERE

skab optimale netværksresultater

I en travl hverdag kræves der en god portion prioritering i forhold til netværk, hvis netværk skal give mening. I dette indlæg hjælper vi dig med at få lavet en netværksplan, der er lige til at gå til, og som skaber overblikket over dine behov og indsatser.

LÆS MERE

sådan bliver du en bedre netværker

Vidste du, at du kan udnytte din personlighed til en optimal netværksfordel. Har du tænkt over, hvilken type netværker du egentlig er? Og hvordan det har indflydelse på dine netværksmuligheder? Bliv klogere på emnet i dette indlæg.

LÆS MERE